fredag 18. april 2008

LYN - GODSET

Som de fleste har fått med seg er jeg en harcbarket Lyn supporter. Og da snakker jeg ikke om det narturfenomenet som forkommer som et glødende sikksakk fra himmelen. Nei, jeg snakker om FC LYN OSLO, det beste fotball laget i Norge. Hehe, men nå til saken.

På Søndag klokken 18:00 møter Lyn et sterkt lag fra Drammen, nemlig Godset. Og ikke nok med det, vi må i tillegg dra ned til norges mest forurensede by og spille på kunstgress mot de elleve svina som kaller seg fotballspillere. Selvfølgelig er dette en ren formalitet siden de fleste forstår at seieren kommer til å tilfalle et vist lag fra Oslo vest, men det er en annen sak. En annen sak er underlaget kampen skal spilles på.

Marinlyst stadion er som kjent dekket av plast gress, eller kunstgress. Selv om dette er et underlag som passer til Lyns spillestil er det også et underlag som kan medfører alvorlige skader for spillerne og det er et omdiskutert tema om tippeliga kamper sakal få lov til å spilles på disse falske gressmatteene. Desverre har ikke denne regelen tredt i kraft enda så vi få vente å se.

Da få jeg konkludere med å si at Godset kommer til måtte bite i gresset på søndag. Det at det er av plastikk kommer bare til gjøre smaken værre. ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Interresant at du i det ene avsnittet prater om hvor overlegne lyn er, og i det andre avsnittet kommer du allerede før kampen er ferdig med unnskyldning. Men samma det, det viktigste er at GODSET vant!

(du er en "hardbarka" lynsupporter - møter jo ikke engang på kamp)